Telif Hakkı Bilgilendirme
Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) BAŞAK HIRDAVAT TEKNİK MALZ. MAK. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. 'ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.
Bu hakları ihlal eden kişiler, Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.
Başak Hırdavat LTD.ŞTİ. ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

Ödeme Seçenekleri
Havale İle Ödeme İşlemlerinde alıcı ismi Kısmına : BAŞAK HIRDAVAT LTD.ŞTİ. Yazılmalıdır aksi taktirde ödemeniz geri dönecektir.
Garanti Bankası : TR45 0006 2000 4810 0006 2993 05
Türkiye İş Bankası : TR80 0006 4000 0014 2590 4846 90

Yıldız Gaz Armatürleri

02-06-2021 23:46
Yıldız Gaz Armatürleri

Her türlü kaynak ve kesme işlemleri için özel olarak üretilmiş yüksek kaliteli ürün serileri ile Yıldız Gaz Armatürleri Başak Hırdavat tarafından sizlere ulaştırılıyor. Yıldız kesme takımları, Yıldız basınç düşürücüler, Yıldız alev geri tepme ventilleri Başak Hırdavat kategorileri arasında yer alırken, ihtiyaca özel armatür türleri uygun fiyat avantajıyla sizlere sunuluyor.

 

Yıldız Gaz Armatürleri 1979 yılından beri İstanbul’da sürekli büyüyen uzman kadrosuyla ürettiği patentli ürünleriyle Başak Hırdavat reyonlarında! Başlıca ürünleri arasında basınç düşürücüler, alev geri tepme emniyet valfleri, kesme hamlaçları, kaynak ve kesme hamlaçları, propan tav ve kaynak takımları ve diğer aksesuarlar bulunan Yıldız Gaz Armatürleri, uluslararası arenada Türkiye’yi lider bir marka olarak temsil ediyor.

 

Kalite ve fiyat avantajı oluşturarak ürün çeşitliliğiyle ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten ve sizlere yenilikçi bir anlayışla hizmet etmekten gurur duyan Başak Hırdavat, reyonlarındaki Yıldız Gaz Armatürleri ile üstün kaliteyi online satışlarına da yansıtıyor.

 

Müşterilerinin ihtiyaçlarına kısa sürede cevap veren ve çözüm odaklı bir bakış açısıyla satış gerçekleştiren Başak Hırdavat e-ticaret sitesinde sizin ihtiyacınıza yönelik tedarikler sunulmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.