Telif Hakkı Bilgilendirme
Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) BAŞAK HIRDAVAT TEKNİK MALZ. MAK. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. 'ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.
Bu hakları ihlal eden kişiler, Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.
Başak Hırdavat LTD.ŞTİ. ilgili yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.

Ödeme Seçenekleri
Havale İle Ödeme İşlemlerinde alıcı ismi Kısmına : BAŞAK HIRDAVAT LTD.ŞTİ. Yazılmalıdır aksi taktirde ödemeniz geri dönecektir.
Garanti Bankası : TR45 0006 2000 4810 0006 2993 05
Türkiye İş Bankası : TR80 0006 4000 0014 2590 4846 90

Yedek Akü ve Şarj Cihazları, Başak Hırdavat Farkıyla Sizlerle Buluşuyor!

01-02-2023 11:32
Yedek Akü ve Şarj Cihazları, Başak Hırdavat Farkıyla Sizlerle Buluşuyor!

Yedek Akü ve Şarj Cihazları, Başak Hırdavat Farkıyla Sizlerle Buluşuyor!

Kablosuz kullanıma olanak tanıyan bütün elektronik aletlerde, akü ve yedek akü sistemleri kullanılmaktadır. Akü çeşitleri; farklı özelliklere sahip olarak üretilse de, hepsi fiş kullanımına ihtiyaç duymadan şarj edebilme özelliğine sahiptir. Kullanıcılarına hareket özgürlüğü sağlayan yedek akü ve şarj cihazları; yerli ve yabancı onlarca farklı marka tarafından üretilmektedir.

Başak Hırdavat, bünyesinde bulunan onlarca farklı teknik malzeme ile endüstriyel firmaların işini kolaylaştırmaktadır. 45 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile müşterilerinin memnuniyetini kazanan Başak Hırdavat; yedek akü ve şarj cihazları konusunda da sektörde öne çıkmaktadır.

Sektörde yer alan dünyaca ünlü markaların, bayiliklerini yapmakta olan Başak Hırdavat; müşteri memnuniyetini hedefleyerek daima gelişmektedir. Uygun fiyatlı ve kaliteli pek çok teknik malzeme, Başak Hırdavat aracılığıyla müşterilerine ulaşmaktadır.

Dayanıklılık Konusunda Çığır Açan Bosch Ürünleri

 

Bir Alman markası olan Bosch; gelmiş geçmiş en dayanıklı aküleri, Başak Hırdavat aracılığıyla Türkiye’ye sunmaktadır. Modern ve donanımlı teknik malzemeler, Bosch güvencesi sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir. Bosch ’un yedek akü ve şarj cihazları; zengin donanımları ve işlevsel özellikleri sayesinde sektörün önde gelen ürünleri arasına girmektedir.

Gücün yeni boyutu, Bosch ProCORE 18V akü serisi; bağımsız güç performansı ve hafif tasarımı sayesinde her geçen gün daha fazla rakip elemektedir. ProCORE 18V şarj edilebilir aküler; akü teknolojisinin en gelişmiş ürünleri arasında yer almaktadır.

Bosch 12V Lityum düz akü; ürün çeşitleri arasında öne çıkan bir diğer modeldir. Kullanıldıkları sistem için, elektrik enerjisi depolayan bu ürünler; cihazların uzun süre güvenli bir şekilde kullanılmasına olanak tanımaktadır. Aküler, yeniden şarj edilebilme özelliğine de sahiplerdir. Ancak, şarj etmek için yeterli vakti olmayan insanlar; yedek akü ve şarj cihazları edinmeye özen göstermektedir.

PROCORE 18V ile Performansı Her Açıdan Keşfedin

ProCORE 18V; şarj edilebilir yapıda olan akü sistemlerinin dönüm noktası olarak nitelendirilmektedir. Şarj düzeyinden etkilenmeden çalışan bu ürünler; her kullanımda daha da güçlü bir performans sergilemektedir.

Elektrikli el aletlerinin en iyi yardımcısı ProCORE 18V; hafif yapısı sayesinde delme ve vidalama gibi uygulamalarda oldukça kullanışlı bir yapı göstermektedir. Hafif sınıfında bulunan rakiplerinden, %39 oranında daha güçlü bir performans sergilemektedir.

Uzun süre kullanımlar için ideal bir yapı gösteren ProCore 18V; kompakt boyutuna rağmen üstün performans sergilemektedir. Tüm zorlu uygulamaların, en kolay şekilde yapılmasını sağlayan bu sistem; üç katmanlı hücre yapısı sayesinde maksimum güçle uzun süre çalışabilmektedir.

Uzun Ömürlü Kullanım Sağlayan Aküler

Procore3

Elektrikli el aletleri, mobil cihazlar, bilgisayar ve tabletler şarj edilebilir akü sistemleri sayesinde prizden bağımsız bir şekilde çalışabilmektedir. Batarya veya pil olarak da adlandırılan bu sistemler; farklı çalışma prensipleri ile üretilse de hemen hemen hepsi defalarca kez şarj edilebilir özelliktedir.

Modern teknoloji sayesinde, en az priz bağlantılı cihazlar kadar iyi bir performans gösteren akülü elektronik cihazlar; kullanıcılarına geniş hareket imkanı sunması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Bununla beraber akü sistemleri sayesinde, kablo kirliliği gibi sorunlar da ortadan kalkmaktadır.

İşlevsel ve Kaliteli Ürünler

Kişisel bakım aletleri, akıllı telefonlar ve benzeri pek çok üründe yer alan akü sistemleri; yedek akü olanaklarıyla da kullanıcılarının işini kolaylaştırmaktadır. Prizden uzak bölgelerde, güvenli bir şekilde eylem gerçekleştirilmesini sağlamaktadırlar.

Başak Hırdavat bünyesinde yer alan Bosch akü ve yedek akü modelleri; bütün kullanım amaçlarına hitap eden çeşitliliği ile müşterilerinin hizmetine sunulmaktadır. En kaliteli Bosch ürünleri, Başak Hırdavat aracılığıyla Türkiye sahasında yer almaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.